Monday, August 26, 2013

Ali Mangsa Buli Mak Su

Semalam buka FB, terkejut tengok gambarr Ali Amrsyar dalam FB adik saya. Ya Allah!!! Bila masa pulak si budak kecik ni jadi budak perempuan. Siap bergaya dengan shawl dan handbag. 


Ini sah-sah kerja Mak Su dia. Actually my sister memang suka buli Ali pun. Kalau tinggalkan si Ali dengan dia, memang ada je gambar yang akan buat saya pecah perut. Tapi kan..bagi Ali, Mak Su dia ada lah The Best Aunty in The World. Asal nampak je kereta saga merah Mak Su sampai depan rumah, dia dah terjoget-joget depan pintu. Dah ada adik nanti, agak-agaknya yang mana satu Mak Su nak layan. Nasib ko lah Nana ....

12 comments:

  1. hehe maksu dia suka melayan.. ali pon ikutkan je..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak su memang suka melayan.anak buah yg ini sorang je la

      Delete
  2. Dah mcm nak p menari boria dah..hehehe..
    noty btl maksu ali amrsyar yer.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak su teringin nk ank sedara pompuan..

      Delete
  3. tgk pic igt beby perempuan bila tngok nama ali bru tahu lelaki ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak su dia punya kerja.pakaikan dia shawl as pario

      Delete