Tuesday, September 10, 2013

Rindunya Pada Si Kasut Tinggi

Ari-ari post entry makanan je. Hari ni kita post entry kasut. Huhuhu... Al-kisah kali ni saya mengidam nak pakai kasut tinggi la pulak. Pelik jugak preggy kali ni. A few weeks ago, masa mengemas rak kasut, saya terpandang kasut ni...

Kasut tinggi yang dirindui
Still cantik berkilat-kilat lagi kan? Actually usia kasut ni dah almost 2 tahun bersama saya. Tapi, saya masih belum ada peluang nak sarungkan di kaki. Kasut ni saya beli waktu preggykan Ali Amrsyar. Plan asal nak berkasut tinggi balik lepas Ali Amrsyar dah boleh berjalan. Tapi Allah ada perancangan lain untuk saya. Bila Ali Amrsyar dah boleh jalan, saya pulak tengah preggykan adik 7 bulan (dah sarat). Jadi terpaksa lah saya simpan kembali kasut ni ke dalam rak. Harap-harap tahun depan bila adik dah mula jalan, boleh la saya sarungkan kasut ni untuk kali pertama setelah sekian lama ia bersarang dalam rak kasut.

18 comments:

  1. Betul ke tu boleh sarung balik lepas adik pandai jalan hehe ke tambah babby lagi lepas tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun depan kalau boleh nak berehat kejap.dh 2 tahun berturut2 preggy.huhuhuhu...tapi kalo dh rezeki..x boleh nk kata apa la.terpaksa laa si kasut tinggi ni menunggu lg

      Delete
  2. Betul ke tu boleh sarung balik lepas adik pandai jalan hehe ke tambah babby lagi lepas tu haha

    ReplyDelete
  3. haah..berkilat lagi kasut tu..hehehe..sabar yer... =) nanti dah habis pantang..cepat2 sarung kasut tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah lepas pantang nanti nk terus pakai.dh lama sangat terperam

      Delete
  4. wah dah 2 thun tapi still nampak macam baru beli.. pandai betol awak menjaga kasut ekk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya x jg pun lieya.cuma kasut ni x pernah pakai..maybe sebab tu bekilat lg

      Delete
  5. akak selain belog macm mana kita boleh cntct akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reen bleh contact email akak akma_megat@yahoo.com

      Delete
  6. wah, masih berkilat.. cantik sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkilat sebab duduk dalam kotak je

      Delete
  7. cantiknya..berkilat lagi...pandai jaga..
    sy tak pandai sgt pakai kasut tinggi..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka kasut tinggi sebab saya pendek..
      kalo pakai flat shoes memang ketara sangat bezanya bila jalan dgn hubby

      Delete
  8. salam Jumaat,sis.wah tu dia...nice red!!!

    ReplyDelete
  9. Sekali lepas ini pregnant lagi kena simpan lagi hihi...
    Tak apalah akan tiba masa boleh pakai punya - sebab nampak memang masih cantik dan baru lagi.
    Kakak suka wedges dan flat sandal sekarang ni..

    ReplyDelete
  10. cantiknya... tak pelaa sis, insyaAllah next year boleh pakai semula :)

    ReplyDelete
  11. merah mak ngah nampak..cantik..:) saya dah lama tak pakai kasut tumit tinggi...

    ReplyDelete